مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از دانشجویان - من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ، ent-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از دانشجویان - من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ، مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از دانشجویان - من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ، ent-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از دانشجویان - من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ، مهمترین مطالبات رهبر انقلاب از دانشجویان - من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ،
با اندرزهاست که غفلت زدوده می شود [امام علی علیه السلام]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 
دکتر عباسی, حسن روحانی ، راه ، سامانه یکپارچه مدیریت آمار و برنامه ریزی , امور ایرانیان خاج از ، عدالت خواهان غرب گلستان ، بندرترکمن خون دل، خون دل بندرترکمن،روش ، عملی ، فرهنگی - مذهبی ، قتل فائز ،جزئیات قتل فائزه ،،شوهر سابق فائزه عامل قتل بود ! جزئی ، مردم ، مسئولین تداوم ، مسجد مکی زاهدان ، مطالبات ، مطالباتمردمی ، مقام معظم رهبری ، نظارت ، نیوز بندرترکمن ، P-o-r-nدانلود – دانلود فیلم – عکس – فیلم ایرانی – دانلود رایگان ، اخبار سیاسی و تحلیلی گلستان ، اخبارخبری تحلیلی اصفهان ،اخبارخبری تحلیلی استان فارس ،اخبارخبری ، اطلاع رسانی استانداری گلستان , استانداری گلستان , سایت استانداری ، اعضای کابینه دکتر حسن روحانی، اعضای کابینه روحانی مشخص شدند، ا ، ایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان , استانداری گلستان , سایت است ، برعملکرد ، پیگیری ، ترور ، حاج خدانظر براهویی ، حاج خدانظر شاگزهی ، داتلود ،فیلم ،انتقاد،دکتر عباسی, حسن روحانی ، دانلود , دانلود نرم افزار موبایل , سایت موبایل , ایرانسل , شرکت ،

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :3
بازدید دیروز :29
کل بازدید :39920
تعداد کل یاداشته ها : 31
04/1/13
5:34 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
من روحانی هستم 2 ،بخش دوم ،بخش 2 ،قسمت دوم ،قسمت 2 ،فیلم ،کلیپ ،[1]
اخبارخبری تحلیلی اصفهان ،اخبارخبری تحلیلی استان فارس ،اخبارخبری تحلیلی استان البرز ،اخبارخبری تحلیلی گیلان ،اخبارخبری تحلیلی آذربایجان شرقی ،اخبارخبری تحلیلی آذربایجان غریی ،اخبارخبری تحلیلی استان اردبیل ،اخبارخبری تحلیلی استان ایلام ،اخبارخبری تحلیلی استان بوشهر ،اخبارخبری تحلیلی استان تهران ،اخبارخبری تحلیلی استان سمنان ،اخبارخبری تحلیلی سیستان و بلوچستان،اخبارخ بری تحلیلی استان قم ،اخبارخبری تحلیلی چهار محال بختیاری ،اخبارخبری تحلیلی خراسان رضوی خراسان،اخبارخبر ی تحلیلی شمالی ،اخبارخبری تحلیلی خراسان جنوبی ،اخبارخبری تحلیلی خوزستان ،اخبارخبری تحلیلی کردستان ،اخبارخبری تحلیلی کهکیلویه بویراحمد ،اخبارخبری تحلیلی کرمانشاه ،اخبارخبری تحلیلی کرمان ،اخبارخبری تحلیلی استان گلستان ،اخبارخبری تحلیلی مازندران ،اخبارخبری تحلیلی استان مرکزی، اخبارخبری تحلیلی قزوین ،اخبارخبری تحلیلی زنجان ،اخبارخبری تحلیلی لرستان، اخبارخبری تحلیلی همدان ،اخبارخبری تحلیلی هرمزگان ،اخبارخبری تحلیلی یزد ،اخبارخبری تحلیلی سبزوار

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
مرداد 92[13] فروردین 92[5]

مطالبات مقام معظم رهبری در ضیافت افطاری ایشان از دانشجویان و نخبگان از جمله مسایلی است که همواره پس از دیدارها دستور کار بسیاری از مراکز دانشجویی قرار می گیرد.

 
در راستای دستیابی به این مطالبات خبرگزاری دانشجو با استفاده از متن دیدارهای ماه مبارک رمضان 5 سال گذشته رهبر انقلاب با دانشجویان مطالبات اساسی ایشان را استخراج و در یک اینفو گرافیک تصویر کرده است.
 
 
متن نکات استخراج شده به شرح زیر است:
 
بیانات در دیدار دانشجویان نخبه و نفرات برتران کنکور و فعالان تشکل‌هاى سیاسى فرهنگى دانشگاه‌ها‌ (17/07/1386)
 
• توصیه‌ى من به فضاى دانشجوئى و محیط دانشجوئى، همین مطلبى است که عرض کردم؛ یعنى خواستن، مطالبه کردن، داعیه داشتن؛ هم در زمینه‌ى مسائل سیاسى و اجتماعى، هم در زمینه‌ى مسائل علمى، هم در زمینه‌ى مسائل خاص دانشگاهى؛ همراه با عقلانیت. (17/07/1386)
 
• دانشجو باید از افراط و تفریط پرهیز کند؛ من با افراطکارى و زیاده‌رویهاى گوناگون در هر جهتى، موافق نیستم. با اعتدال، با روش منطقى و صحیح مسائل را دنبال کنید و بدانید که خواست و پیگیرى شما اثر دارد. (17/07/1386)
 
• بمجرد اینکه از محیط دانشجوئى دانشگاه خارج شدید، یادتان نرود که در تشکل دانشجوئى، در محیط دانشجوئى، در کلاس درس، در یک چنین جلساتى چه میگفتید، چه میخواستید و به عنوان آرمان چه چیزهائى را مشخص میکردید؛ اینها را فراموش نکنید؛ اینها را نگه دارید. (17/07/1386)
 
• از درون بجوشید. این فکرها را در دلتان ریشه‌دار کنید. (17/07/1386)
 
• راهش (دستیابی به آرمانها) هم همین است که این را به ایمان دینى و به عقاید دینى وصل کنید. آنجاست که تکلیف الهى، انسان را هیچ وقت فارغ نمیگذارد. (17/07/1386)
 
• من حالا نخبه‌پرورى سیاسى را توصیه میکنم. (17/07/1386)
 
• الان هم همین را تأکید میکنیم؛ معارضه نباید بشود - این به معناى انتقاد نکردن نیست؛ به معناى مطالبه نکردن نیست؛ (17/07/1386)
 
• آن چیزى که ما از محیط دانشجوئى‌مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه‌ى سیاسى، عمق اندیشه‌ى دینى و ایمان دینى، عمق معرفت دینى و روشن‌بینى دینى، دست یافتن به قلمروهاى جدید؛ هم در زمینه‌ى علم، هم در زمینه‌ى سیاست، هم در زمینه‌ى معرفت دینى در محیط دانشجوئى است؛ (17/07/1386)
 
بیانات در دیدار دانشجویان (07/07/1387)
 
• یکى از مسئولیتهاى جریان دانشجوئى، تلاش براى فهمیدن است؛ یعنى تفکر. یکى از کارهاى لازم، تشکیل جلسات فکرى وسیعى است که مجموعه‌ى دانشجوئى، همراه با مجموعه‌ى حوزوى، با برنامه‌ریزى خوب، میتواند به وجود بیاورد تا بنشینند درباره‌ى مسائل گوناگون فکر کنند. (07/07/1387)
 
• یکى از کارها، مشخص کردن اصول است. اصول، شاخصهاى راه صحیح و صراط مستقیم است. (07/07/1387)
 
• اصل اینکه دانشجو حرفش را روشن و صریح و آشکار بزند و دچار سیاسى‌کارى نشود، چیز مطلوبى است. بدترین اشکال و اشکال وارد بر محیط دانشجوئى این است که دانشجو دچار محافظه‌کارى شود و حرفش را با ملاحظه‌ى موقع و مصلحت خیالى بیان کند؛ نه، دانشجو باید حرفش را صریح بزند. البته در کنار این صراحتِ در بیان، صداقت در نیت هم باید وجود داشته باشد و در کنار او، سرعت در پذیرش خطا؛ (07/07/1387)
 
• باید فکر روشن، اعتقاد عمیق، انگیزه‌ى روزافزون و جوشان و اخلاق انسانى و والاى اسلامى در کنار اینها گسترش پیدا کند. (07/07/1387)

• مطلقاً نگاه نومیدانه نباید داشت. نگاه دین، نگاه اسلام، نگاه قرآنى به انسان این است که: انسان باید تلاش کند؛ تلاشِ با نظم، با برنامه‌ریزى و بى وقفه، تا بتواند به نتائج برسد. (07/07/1387)
 
بیانات در دیدار دانشجویان و نخبگان علمی(04/06/1388)
 
• خود شماها باید در مجامع اصلى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تان، فکرى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تان، در اتاقهاى فکرتان بنشینید، راهکارها را پیدا کنید؛ (04/06/1388)
 
• من توى این چند سال به دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مرتب راجع به مسائل علم و تحقیق و پژوهش و نوآورى و جنبش نرم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌افزارى و ارتباط صنعت و دانشگاه و اینها این همه تأکید کردم، براى خاطر این است که یک رکن امنیت بلندمدت کشور و ملتتان علم است. (04/06/1388)
 
• مواظب باشید توى این قضایاى سیاسى کوچک و حقیر نبادا دانشگاه تحت تأثیر قرار بگیرد؛ نبادا کار علمى دانشگاه متزلزل شود؛ نبادا آزمایشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاى ما، کلاسهاى ما، مراکز تحقیقاتى ما دچار آسیب بشوند؛ حواستان باشد. یعنى یکى از مسائل مهم در پیش روى شما، حفظ حرکت علمى در دانشگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاست. (04/06/1388)
 
• شرط اصلى فعالیت درست شما در این جبهه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ى جنگ نرم، یکى‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اش نگاه خوشبینانه و امیدوارانه است. (04/06/1388)
 
• شرط دیگر این است که در قضایا افراط وجود نداشته باشد. (04/06/1388)
 
• توقع اینکه شماها مدبرانه و فکورانه فکر کنید و بدون تندروى، بدون افراط و تفریط توى قضایا، رفتار کنید، توقع زیادى نیست. (04/06/1388)
 
بیانات در دیدار دانشجویان در یازدهمین روزماه رمضان(31/05/1389)
 
• این دل پاک و زلال را هرچه میتوانید، با منبع عظمت، با منبع حقیقت، با منبع زیبائى - یعنى ذات مقدس بارى‌تعالى - پیوند دهید و نزدیک کنید. اگر موفق شدید، تا آخر عمر زندگى سعادتمندانه خواهید داشت؛(31/05/1389)
 
• آنهائى که در آن قله‌ها مشاهده میکنید، از همین راهها عبور کردند. این راهها چیست؟ در درجه‌ى اول، ترک گناه. دروغ نگفتن، خیانت نکردن، از لغزشهاى گوناگون جنسى و شهوانى پرهیز کردن، از گناهان پرهیز کردن؛ قدمِ مهمترینش این است. بعد از ترک گناه، انجام واجبات، و از همه‌ى واجبات مهمتر، نماز است. (31/05/1389)
 
• باید سؤال کنید. ایرادى ندارد که سؤال کنید؛ به شرط اینکه همان طور که خود این برادر هم گفت، قضاوت نکنید؛ اما سؤال کنید. بهترین روش سؤال و پاسخ هم این است که مسئولین بیایند توى مجموعه‌هاى دانشجوئى. (31/05/1389)
 
• مراقبت کنید طرح سؤال را مخلوط نکنید و اشتباه گرفته نشود با معارضه... معارضه کردن که کارِ همیشه درستى نیست؛ ممکن است یک جا درست باشد، یک جا درست نباشد. مهم این است که شما حرفتان را مطرح کنید، استدلالتان را مطرح کنید، پاسخ قانع کننده‌اى بخواهید؛ مسئولین هم باید پاسخ بدهند. (31/05/1389)
 
• آزاداندیشى جایش توى جلسات تخصصى است. مثلاً فرض کنید در زمینه‌ى فلان مسئله‌ى سیاسى، یک جلسه‌ى تخصصىِ دانشجوئى بگذارید؛ دو نفر، پنج نفر، ده نفر بیایند آنجا با همدیگر بحث کنند؛ این میشود آزاداندیشى. (31/05/1389)
 
• مراقب باشید تشکلهاى دانشجوئى تحت تأثیر اختلاف سلیقه‌ها، نه خودشان در درون دچار انشعاب بشوند، نه با همدیگر اصطکاک و تصادم پیدا کنند. یکى از مصادیق برجسته‌ى وحدتى که ما به آن توصیه و دعوت میکنیم، همین است. (31/05/1389)
 
• در مسائلى که با سرنوشت کشور ارتباط پیدا میکند، حتماً تحلیل و موضع داشته باشید. (31/05/1389)
 
• برادرها و خواهرها! تقویت مبانى معرفتى را جدى بگیرید. (31/05/1389)
 
• نکته‌ى دیگر این است که همه‌ى تشکلها ارتباطاتشان را با بدنه‌ى دانشجوئى تقویت کنند. به نظر من از بدنه‌ى دانشجوئى غافل نشوید. (31/05/1389)

بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان(19/05/1390)

• نفس این روحیه، مطالبه‌گرى و نشاط، همان چیزى است که جوان امروز ما به آن احتیاج دارد. (19/05/1390)
 
• وارد میدان شدنش به چه معناست؟ صلاحیت کسب کند؛ صلاحیت علمى، صلاحیت عملى، صلاحیت حضور در میدان. (19/05/1390)
 
• بدانید این حرکت مبارک و متکى به این ارزشها، وابسته است به انگیزه، همت، شجاعت، قدرت تفکر و عزم راسخ شما.  شماها هستید که باید این را ادامه بدهید. (19/05/1390)
 
• یک جبهه‌ى به‌هم‌پیوسته‌اى وجود دارد در مقابله‌ى با انقلاب اسلامى، که یک انقلاب معنوى و دینى و فرهنگى و اعتقادى است. وقتى به چشم یک جبهه‌ى به‌هم‌پیوسته به اینها نگاه کردید، خیلى از کارهاى اینها معناى واقعى خودش را نشان میدهد. این مسئله، وظیفه‌ى دانشجو یا تشکلهاى دانشجوئى را مشخص میکند. (19/05/1390)
 
• یکى از چیزهائى که من میخواهم بخصوص به تشکلهاى دانشجوئى توصیه کنم، این است که به طور جدى به کارهاى فکرى و فرهنگىِ برنامه‌مند و هدفمند و عمیق بپردازند. (19/05/1390)
 
• بایستى حضور مجموعه‌هاى دانشجوئى، حضور عمیق فکرى باشد. (19/05/1390)
 
• یکى از چیزهائى که من بجد توصیه میکنم، پرهیز از ابتذال در کارهاى فرهنگى و هنرى است؛(19/05/1390)
 
• یک توصیه‌ى دیگر ما هم این است که تشکلهاى دانشجوئى با هم همفکرى و همکارى و همدلى نشان بدهند. (19/05/1390)
 
• یک توصیه‌ى دیگر ما هم این است که هم مسئولان دانشگاهى کشور و هم تشکلها سعى کنند نسبت به همدیگر مماشات و همراهى و همکارى داشته باشند. (19/05/1390)